Crema de conopida

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2015 | 10107 vizualizari

 

E foarte simplu de facut si totodata foarte gustoasa. O puteti manca pe paine proaspata sau servi pe bucatele de paine prajita sau tartine .

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida
  • sare
  • 1 catel de usturoi, putina ceapa
  • 2 linguri de maioneza
  • o lingura smantana grasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de conopida:

Conopida se desface buchetele si o punem la fiert in apa cu sare. Cand s-a inmuiat strecuram apa si pasam totul cu blenderul vertical, pana devine o pasta. Lasam deoparte sa se raceasca.

Cand e rece amestecam cu 2 linguri de maioneza amestecata cu o lingura de smantana grasa. Apoi gustam de sare si razuim putina ceapa si 1 catel de usturoi. 

 Servim cu paine sau cu toasturi prajite, dupa preferinte. este o salata foarte usoara si gustoasa , mai ales cu rosii sau alte salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crema de conopida